VALO-CD

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Päivittäistä havainnointia

Tulipa käytyä tarkastelemassa taas erään rekrytointifirman sivuilla omaa profiiliani. Samalla kävin läpi firman uudet työpaikat. Eräs vastailmoitettu paikka näytti omituisen tutulta, joten kävin katsomassa omaa hakuhistoriaani. Ja siellähän se oli, olin hakenut tätä samaa paikkaa n. kuukausi sitten. En ollut kuitenkaan saanut edes "valitettavasti tällä kertaa" -sähköpostia, vaan paikka oli vaan laitettu tyylikkäästi uudelleen hakuun. Jälleen kerran kyseessä oli tehtävä, johon osaamiseni ja kokemukseni olisivat riittäneet. Vai olinko liian pätevä? Sitähän ei ko. rekryfirma ikinä saanut tietää... 

Tuntuu hieman oudolta kuitenkin, ettei edes vaivauduta lähettämään automaattista viestiä, jotta hakija tietää että arpa ei tälläkään kertaa osunut kohdalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogin omistaja tarkistaa kommentit ennen niiden ilmestymistä tänne. Jos kuitenkin kirjoitat asiallisesti, et riko kommentillasi lakia tai loukkaa ketään henkilöä tai heidän mielipiteitään, yhteisöä tai yritystä tai esitä paikkaansapitämätöntä tai arveluttavaa tietoa, hyväksyn kommenttisi. Kaikenlainen mainostaminen ja muu kaupalliseen toimintaan viittaava kommentointi hylätään.